PEREA

Otvaramo vam „Vrata Raja“. Ostavite iza prošlost, sumnju, posao, umor, nepravdu. Odbacite sve sa sebe i zakoračite. Prigrlite ono što zaslužujete, ono što vam pripada. Dobrodošli u zemlju Sunca.
Kao što već znate, nalazite se u srcu Grčke, na samoj obali Egejskog mora. Na 670 kilometara od Beograda, na dvadesetak kilometara od centra drugog po veličini i značaju grada u Grčkoj, Soluna (Tesaloniki) i na samo osamdesetak metara od prelepe, dva kilometra duge peščane plaže sa PLAVOM zastavicom.

PEREA nije turističko mesto. To je gradić nadomak Soluna, sjajan, ušuškan i topao, sa dugačkim šetalištem tik uz more, sa mnoštvom jeftinih taverni i restorana sa bogatom ponudom, prelepim parkovima, širokim ulicama, terenima za basket i fudbal... Svojim mirom i neverovatnim skladom, kupiće vas "na prvu loptu". Zavolećete ga pre nego što postanete svesni toga a onaj tako poznati miris mora, koji se oseća na svakom koraku, pratiće vas još dugo nakon povratka kući. Ovde nema jutarnje jurnjave da se zauzme svoje mesto na pesku, nema gužve na plaži, nema vriske i cike, nema pogađanja loptom u glavu, nema kutijica margarina "Dobro jutro" u plićaku, nema sudaranja u vodi i skakanja na glavu... Samo pesak i more. I prostor. Naravno, i sunce od ranih jutarnjih sati pa sve do devet uveče! Sasvim dovoljno za savršen odmor iz snova.


Predstavljamo vam... NAŠE PARČE RAJA. S ponosom. Uživajte.
Powered by WebExpress